Pilotenkoffer | Stijlvol, gebruiksvriendelijk en praktisch - Koffer & Tas
Menu
EUR
Pilotenkoffer

Pilotenkoffer

Door: Koffer & Tas Reacties: 0

Pilotenkoffer kopen?

De pilotenkoffer is momenteel razend populair bij zowel dames als heren. Niet zo gek, want deze koffers zijn niet alleen enorm gebruiksvriendelijk en praktisch, maar ook nog eens bijzonder stijlvol. In de webshop van Koffer en Tas vindt u een ruime selectie aan pilotenkoffers van bekende merken zoals Dermata, Davidts, Alassio, Alumaxx en D&N Lederwaren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten en materialen pilotenkoffers. Welke gaat het voor u worden?

Wat is een pilotenkoffer?
Zoals de naam al doet vermoeden werden pilotenkoffers van oorsprong vooral gebruikt door piloten. Zij gebruikten de pilotenkoffer om onder andere hun kaarten, kleding, documentatie en reisbescheiden in mee te nemen tijdens hun vluchten. Kenmerkend aan de pilotenkoffer, in vergelijking met bijvoorbeeld een aktetas, is dat zij relatief groot van formaat zijn en vaak van een robuuster materiaal zijn gemaakt. Daarnaast beschikken pilotenkoffers doorgaans ook over een cijferslot. Handig als u uw koffer, en de kostbare eigendommen die erin zitten, weleens onbeheerd moet achterlaten. Ook komen pilotenkoffers vaak voor in een handige trolley uitvoering met wieltjes, zodat deze makkelijk te vervoeren is. Perfect voor als u onderweg bent.

Welke soorten pilotenkoffers zijn er?
Hoewel pilotenkoffers een aantal gemeenschappelijke kenmerken hebben, zijn er ook vele diverse soorten pilotenkoffers te onderscheiden. Zo zijn er pilotenkoffers in talloze kleuren en designs op de markt. Sommige pilotenkoffers beschikken over wieltjes, anderen niet. Dit hangt maar net van uw persoonlijke smaak en voorkeuren af. Net als de aktetas zijn pilotenkoffers zowel voor dames als heren uitermate stijlvol en geschikt.

Voor wie is de pilotenkoffer geschikt?
Pilotenkoffers zijn allang niet meer alleen in gebruik door piloten en ander luchtvaartpersoneel. De laatste jaren worden pilotenkoffers naar hartenlust gebruikt in de zakelijke wereld, bijvoorbeeld door advocaten en vertegenwoordigers. Een pilotenkoffer misstaat dan ook absoluut niet in een zakelijke setting. U mag hier zeker mee gezien worden. Vooral wanneer u merkt dat een doorsnee aktetas voor uw dagelijkse bagage eigenlijk net wat te klein is, biedt een pilotenkoffer uitkomst. Ook als u voor uw werk regelmatig onderweg bent, is een pilotenkoffer het overwegen waard.

Onze selectie pilotenkoffers
Bent u op zoek naar een stijlvolle pilotenkoffer? Dan bent u in onze webshop aan het juiste adres. Wij bieden u ruime keuze als het aankomt op pilotenkoffers van topmerken. In de webshop van Koffer en Tas vindt u onder andere lederen pilotenkoffers, aluminium pilotenkoffers en nylon pilotenkoffers. Daarnaast hebben wij een breed aanbod in handige pilotenkoffer trolleys. Waar u dus ook naar op zoek bent en wat uw persoonlijke smaak ook is: bij ons vindt u de pilotenkoffer die bij u past. Bij ieder product vindt u een uitgebreide productomschrijving, zodat u nooit een kat in de zak koopt. Zoals u van ons gewend bent, is de verzending van uw pilotenkoffer voor u helemaal gratis. En bestelt u op werkdagen vóór vier uur ’s middags? Dan ontvangt u uw pilotenkoffer de volgende dag al bij u in huis. U kunt uw vragen over de producten ten alle tijden stellen in onze chat of via de contact pagina.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »