• Hét aanbod van koffer en tassen voor zakelijk gebruik
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd!
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen

Bedrukking van Dermata producten

Bedrukking van Dermata producten

Dermata levert kwaliteits lederwaren voor zowel zakelijk als privé gebruik. Koffer & Tas heeft van Dermata een zeer ruim assortiment aan pilotenkoffers, attachekoffers, dokterstassen, business trolleys en schrijfmappen. Alle koffers en tassen worden in verschillende materialen geleverd. Met onder andere leer, aluminium en nylon biedt Dermata de perfecte combinatie van functionaliteit en uitstraling. Door de grote verscheidenheid in uitvoeringen en materialen heeft Dermata in elke prijsklasse een compleet aanbod.

Voor het merk Dermata is het mogelijk om koffers, tassen en schrijfmappen van een blinddruk te voorzien. Dit kunnen we verzorgen op alle soorten leer alsmede imitatieleer, het kan een naam, tekst of logo zijn. Daarvoor wordt eerst een mal van de tekst of het logo geproduceerd, de kosten daarvan zijn eenmalig € 60,-. De mal kan dan vaker en op andere (kunst-) lederen artikelen worden gebruikt. De opzetkosten per item zijn €4,- per stuk.

 

Vooraf zal eerst een digitale proef verstuurd worden ter goedkeuring. Na goedkeuring bedraagt de levertijd ongeveer 10 werkdagen. 

 

Opzetkosten: €60,-

Kosten per per tas: €4,-

 

Voor meer informatie, stuur ons een mail naar [email protected] of bel 026-3615647. Alle andere producten kunnen ook bedrukt worden wanneer het om grotere aantallen gaat (20+), voor meer info graag even contact met ons opnemen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Copyright © 2017 – Koffer & Tas. Realisatie Orange Juice Arnhem