De 5 hipste dameslaptoptassen - Koffer & Tas
Menu
EUR
Dames, hier is 5x de hipste bescherming voor jouw laptop!

Dames, hier is 5x de hipste bescherming voor jouw laptop!

Door: Anouk Reacties: 0

De tijd om met een suffige laptoptas naar kantoor te gaan is echt voorbij. Tegenwoordig zijn er veel hippe en stevige laptoptassen waarmee je de show steelt op je werk. Deze laptoptassen zijn zo leuk dat het niet eens opvalt dat je een laptoptas bij je hebt! Dus waar wacht je nog op? Steel de show!

 

1. Dames laptoptas Plevier 483-3

In deze laptoptas kan je jouw 15.6” laptop opbergen in een goed afgesloten gepolsterd laptopvak. Daarnaast bevat de tas een schouderband met comfortabele schouderpad zodat je geen last van je schouders krijgt bij het dragen van de tas.

 

2. Laptoptas 15,6” Sophie Amalienborg Cognac Dbramante1928

Deze tas is geschikt voor laptops en MacBooks tot 15 inch. Naast de mooie buitenkant heeft de tas ook een mooi afgewerkte binnenkant. Daarnaast bevat de tas een handig klein tasje om bijvoorbeeld je sleutels of OV kaart op te bergen.

 

 

3. Laptoptas 14” Rosenborg Cognac Dbramante1928

Deze laptoptas is geschikt voor mensen met een wat kleinere laptop. Hij is namelijk geschikt voor laptops en MacBooks tot 14 inch. Naast het grote vak voor de laptop bevat deze tas ook een kleiner vak voor bijvoorbeeld een tablet en een groot vak om agenda’s en notitieboeken op te bergen.

 

 

4. Plevier business/laptoptas 721-3

Op het eerste oog lijkt dit geen laptoptas, maar schijn bedriegt. In deze mooie leren tas zit namelijk een laptopvak voor laptops tot 15.6”. Daarnaast bevat de tas nog een groot vak om je overige spullen in op te bergen.

5. Dames laptoptas Plevier 473-1

Deze laptoptas heeft een gepolsterd vak voor de laptop. Daarnaast zitten er nog meerdere handige vakjes in voor bijvoorbeeld jouw mobiele telefoon, USB stick, visitekaartjes en pennen.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »