Favorieten van 2017 | De 5 favoriete pilotenkoffers - Koffer & Tas
Menu
EUR
De 5 favorieten van 2017!

De 5 favorieten van 2017!

Door: Anouk Reacties: 0

1. Davidts Pilotenkoffer trolley met laptopcompartiment (17”)

Deze nylon pilotenkoffer is de topper van 2017. Dat is niet voor niets want deze pilotenkoffer is enorm ruim.  De koffer is voorzien van een laptopcompartiment bevat extra documentenvakken aan de voorzijde en is gemakkelijk af te sluiten met een cijferslot.

 2. Davidts business -/ laptoptrolley (17”)

Deze business-/ laptoptrolley van Davidts is met recht een van de favorieten. De trolley bevat diverse vakken voor bijvoorbeeld laptop, documenten en accesoires. Naast dat deze trolley gebruikt kan worden als businesstrolley kan deze ook gebruikt worden als weekender bij korte trips.

3. Davidts Pilotenkoffer / trolley

Deze pilotenkoffer heeft een telescoophengel waarmee je de koffer achter je aan kan slepen. Deze koffer bevat een groot hoofdvak met insteekvakken en een laptopcompartiment. Ook bevat deze een extra voorvak voor documenten en een zijvak voor een telefoon op accessoires. De koffer is af te sluiten met een cijferslot.

4. Davidts Pilotenkoffer

Deze pilotenkoffer van Davidts is erg robuust en stevig. De koffer heeft een groot hoofdvak waarin je mappen en eventueel een laptop in kunt opbergen. Daarnaast heeft de koffer ook insteekvakken en een voorvak en is hij af te sluiten met een cijferslot.

5. Alassio Pilotenkoffer Leder Silvana

Deze lederen pilotenkoffer van Alassio heeft een trolley systeem met een hoogte van circa 103 cm. De koffer heeft een afsluitbaar voorvak. Aan de binnenkant heeft de koffer een groot hoofdvak, een gewatteerd laptop compartiment en een hangmaphouder. Daarnaast heeft de koffer drie pennenhouders, een visitekaarthouder en een compartiment met ritssluiting in de deksel.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »