Aluminium koffers | De perfecte zakelijke uitstraling - Koffer & Tas
Menu
EUR
De perfecte zakelijke uitstraling met onze stevige aluminium koffers

De perfecte zakelijke uitstraling met onze stevige aluminium koffers

Door: Anouk Reacties: 0

Ben je op zoek naar een stevige koffer met een zakelijke uitstraling die je makkelijk mee kan nemen onderweg? Dan is een aluminium koffer een goede keus!

Bij koffer & Tas hebben wij een grote collectie aan aluminium koffers. Onze aluminium koffers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor ze makkelijk mee genomen kunnen worden onderweg.

Wij hebben speciaal voor jullie een selectie gemaakt en de 5 meest praktische aluminium koffers voor jullie op een rijtje gezet!

 

Alumaxx pilotenkoffer Omega


Deze pilotenkoffer heeft een gladde aluminium uitvoering en is uitgerust met een handig trolley systeem. Hij bevat twee sloten met een cijferslot combinatie zodat je spullen altijd veilig opgeborgen zijn. De pilotenkoffer heeft een individueel laptop compartiment die ruimte heeft voor laptops met een grootte tot 17 inch.

 

Alumaxx koffer Minor

Deze handige lichtgewicht koffer weegt slechts 1,3 kg en is daarom makkelijk mee te nemen onderweg. De koffer heeft ruimte voor zaken als pennen, visitekaartjes en 2 handige A4 opbergvakken voor zaken als magazines documenten en notitieblokken.

 

Pilotenkoffer/trolley aluminium Dermata 7298

Deze aluminium pilotenkoffer is voorzien van een geintegreerd trolleysysteem en is goed beveiligd door de twee cijfersloten en extra klemmen aan de buitenzijde. Door deze beveliging kun je je koffer veilig meenemen onderweg zonder je zorgen te hoeven maken over je persoonlijke eigendommen. Je laptop kan veilig worden opgeborgen in de uitneembare laptophoes die geschikt is voor laptops met een grootte tot 17 inch.

 

 

Alumaxx pilotenkoffer Pandora

Deze matzwarte aluminium koffer is uitgevoerd met een trolley systeem waardoor je de koffer makkelijk achter je aan kunt slepen. Hij bevat vier 360° waardoor het een kinderspel is om hem met je mee te nemen. De pilotenkoffer heeft een individueel laptop compartiment die ruimte heeft voor laptops met een grootte tot 14 inch.

 

Alumaxx multifunctionele koffer Challenger

De aluminium koffer heeft twee compartimenten die beide afgesloten kunnen worden met twee cijfersloten. Hij heeft een heavy duty handvat en een trollysysteem waardoor de laptop makkelijk mee genomen kan worden. De koffer heeft ruimte voor laptops met een grootte tot 17 inch.

 

Ben je benieuwd naar ons volledige overzicht van aluminium koffers?


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »