Plevier tassen | Kwaliteitvolle zakelijke laptoptassen - Koffer & Tas
Menu
EUR
De trendy laptoptassen van Plevier

De trendy laptoptassen van Plevier

Door: Roos Reacties: 0

Koffer & Tas verkoop het gehele assortiment van Plevier, je hebt keuze uit meer dan 70 producten. De tassen worden in Nederland ontworpen en zijn met de hand gemaakt. De Plevier tassen zijn van zeer hoge kwaliteit leder en gaan jaren mee. Of je nu gaat voor een rundlederen laptoptas, of een volnerf lederen. Het leer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, waardoor iedere tas een eigen identiteit heeft.

 

De tassen zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik, alle tassen zijn voorzien van een gepolsterd vak voor je laptop en bijna alle tassen hebben ook een gepolsterd tablet vak. Daarnaast bieden Plevier tassen ruime mogelijkheden voor het opbergen van je accessoires. Iedereen kent het probleem; pennen, notitieblok, visitekaartjes, agenda, oplader en meerdere devices. Je neemt vaak een klein kantoor mee als je onderweg bent. Met een Plevier tas heb je alles geordend bij de hand, want niets is zo vervelend als een ongeorganiseerde tas.

 

Wil je zakelijk en trendy voor de dag komen? Koffer & Tas is officiële Plevier dealer. Bekijk het gehele assortiment van Plevier online en bestel je Plevier tas eenvoudig bij Koffer & Tas. Bij ons kun je veilig achteraf betalen. Wanneer je voor 16:00 besteld kun je morgen al genieten van je nieuwe Plevier tas. Voldoet de tas toch niet aan jouw verwachtingen? Dan kun je gewoon binnen 14 dagen jouw tas retourneren.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »