• Hét aanbod van koffer en tassen voor zakelijk gebruik
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd!
 • Gratis verzending
 • Achteraf betalen

Nieuwe website, nieuwe ambitie

 • Geplaatst op
 • Door Roos
 • Geplaatst in Koffer, Tas
 • 2
Nieuwe website, nieuwe ambitie

Koffer & Tas is in 2014 opgericht, sinds januari 2016 is Koffer & Tas een project van Shopping Frenzy. Ontwerp, realisatie en exploitatie van de webshop is in handen van Orange Juice B.V. Orange Juice is een internetbureau dat uitblinkt in het ontwerpen en realiseren van innovatieve websites met online appliciaties.

Koffer & Tas is in 2014 opgericht, sinds januari 2016 is Koffer & Tas een project van Shopping Frenzy. Ontwerp, realisatie en exploitatie van de webshop is in handen van Orange Juice B.V. Orange Juice is een internetbureau dat uitblinkt in het ontwerpen en realiseren van innovatieve websites met online appliciaties. 

Koffer & Tas richt zich op de verkoop van koffers en tassen voor de zakelijke markt. De USP’s van Koffer & Tas zijn:

✓ Gratis verzending (ook aan België)
✓ Snelle levering
✓ Achterafbetalen
✓ Wij denken met u mee
✓ 14 dagen bedenktijd


Hierbij blinkt Koffer & Tas uit in een breed assortiment aan pilotenkoffers, aktetassenattaché koffers, laptoptassen en laptoptrolleys. Met producten van topmerken als Dermata, Ellehammer, Plevier, Davidts, Van der Spek, HJ de Rooy, Wilson, Alumaxx, JSA, Alassio, Pride and Soul en Lightpak. 

Onze ambitie is om tot de grootste spelers van de online koffers en tassen verkoop te horen, waarbij wij ons richten op de zakelijke klanten. Hiervoor hebben wij de website onlangs in een nieuw jasje gestoken en zijn wij ons assortiment vol op uit aan het uitbreiden.  

Momenteel houden vooral Roos en Patricia zich bezig met de verdere uitbreiding en het klantcontact. Dus mocht er iets niet duidelijk zijn of heb je een vraag voor ons? Mail dan naar [email protected], bel ons via 026 3615647 of stel je vraag op werkdagen via onze chat!

Reacties

 1. Gert van der Kallen Gert van der Kallen

  Hallo Roos,

  Interessant! Geeft me zeker goed beeld van jullie als e-commerce experts.
  Succes met alles en ik spreek je wel weer via de chat.

  Vr. gr.,

  Gert

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Copyright © 2017 – Koffer & Tas. Realisatie Orange Juice Arnhem