Maak gebruik van deze handige laptoptrolleys - Koffer & Tas
Menu
EUR
Nooit meer last van je rug met deze handige laptoptrolleys

Nooit meer last van je rug met deze handige laptoptrolleys

Door: Anouk Reacties: 0

Wanneer je voor een langere tijd rondloopt met een zware laptoptas heb je een grote kans op rug- en schouderklachten. Naast je laptop neem je natuurlijk nog veel meer zware dingen mee. Daar is een handige oplossing voor: de laptop trolley. Je stopt dan alles gewoon in de trolley en sleept deze achter je aan. Dit is een stuk beter voor je rug en schouders.

Bij Koffer & Tas hebben wij laptoptrolleys van veschillende merken en in verschillende formaten. Hieronder vind u een kleine selectie van de laptoptrolleys die wij u aanbevelen.

 

Davidts business-/ laptoptrolley (17”)

Deze laptoptrolley heeft ruimte voor laptops tot 17” en heeft daarnaast diverse vakken voor bijvoorbeeld documenten of accessoires. Daarnaast kun je hem ook gebruiken als weekender bij korte tripjes.

 

Lightpak business trolley Arkon

In deze laptoptrolley kun je een laptop tot 15” kwijt. Hij weegt slechts 2,9 kg en is daarom makkelijk achter je aan te slepen. Naast een gevoerd laptopcompartiment bevat deze trolley ook een aantal kleinere vakjes waarin spullen opgeborgen kunnen worden. Ook bevat deze trolley een ergonomisch handvat.

Business-trolley nylon Dermata 3481NY

Deze trolley is aan de onderzijde voorzien van een vuil- en vochtafstotende laag. Handig dus als je hem ook in barre weersomstandigheden mee wilt nemen.In het ruime hoofdvak vind je een uitneembare laptoptas met klittenbandsluiting waarin ruimte is voor laptops tot 17 inch.

 

Caselogic – 15.6” Laptop en iPad trolley

Deze trolley heeft ruimte voor een 15.6 inch laptop en daarnaast ook nog voor een iPad. Ook je documenten blijven ongekreukt door het speciale vak wat de documenten gescheiden houdt van je andere bezittingen. Ook kun je makkelijk je kleding opbergen als je na een zakelijke afspraak ergens moet overnachten.

 

JSA business trolley

Deze business trolley heeft een voorste compartiment met ritssluiting en laptopvak. De trolley weegt slechts 2,76 kg en is daarom makkelijk achter je aan te slepen.

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »